Mașină decapotabilă – puzzle 3D – kit de asamblare, Wood Trick

114,00 lei TVA inclus

Pentru iubitorii mașinilor acest model de decapotabilă va fi plăcut de asamblat. O puteți face singuri sau în familie, fiind un bun moment de petrecut alături de cei dragi alături.
Modelul este ușor de asamblat, este fabricat din placaj de lemn ecologic și se asamblează fără să necesite adezivi. Faptul că se asamblează fără să necesite adezivi face ca acest produs să fie potrivit pentru copii, astfel aceștia nu vor intra în contact cu substanțele periculoase pe care unii adezivi le pot conține.
Asamblarea acestui model dezvoltă abilități utile precum capacitatea de a planifica, înțelegerea mecanismelor și pot pregătii copilul spre a deveni un arhitect sau un inginer.
După asamblare modelul devine o jucărie interesantă sau o frumoasă piesă de decor pe care o puteți prezenta prietenilor iubitori de mașini.
Cu siguranță ca acest produs este potrivit și ca cadou, mai ales pentru cineva pasionat de mașini.

Grădina lui Miller DG108 – cu iluminare LED – kit de asamblare, Robotime

199,00 lei TVA inclus

Această căsuță de păpuși este fabricată cu grijă și foarte multe detalii la o scară de aproximativ 1:24, toate piesele fiind fabricate din materiale ecologice, așezate în pungi separate pentru o identificare ușoară, iar manualul vă îndrumă pas cu pas. Pentru a construi acest model aveți nevoie de multă răbdare deoarece necesită multe ore de lucru, iar pentru cele mai bune rezultate vă recomandăm să dedicați câteva ore pe zi pentru ca asamblarea să fie plăcută și distractivă!
Luminile LED incluse reușesc să aducă confortul și căldura unui cămin în interiorul căsuței asamblate făcând-o mult mai drăguță.
Acest kit de asamblare poate fi și un cadou foarte apreciat de persoana potrivită, pasionată de kiturile de asamblat.

Ceasul magic – puzzle 3D – kit de asamblare, Wooden City

199,00 lei TVA inclus

Timpul este prețios, așa că dând cuiva acest ceas magic din lemn, el va ști cât de mult îl prețuiești. Ceasul este realizat din placaj de mesteacăn ecologic și asamblarea lui este foarte ușoară. Nu aveți nevoie de adezivi pentru a asambla acest ceas iar funcționarea lui este asigurată de un motor cu cauciuc. Asamblarea acestui ceas este o provocare ce oferă multă satisfacție și plăcere, făcând ca însăși timpul consumat să devină astfel o amintire frumoasă!

Cafeneaua lui Simon DG109 – cu iluminare LED – kit de asamblare, Robotime

199,00 lei TVA inclus

Orice iubitor de cafea știe cât de important este să poți servi o cafea într-o ambianță potrivită. După o ceașcă de cafea poți îmfrunta totul cu ușurință și te poți bucura de o zi minunată.
Cafeaneaua lui Simon este un proiect frumos, ușor de asamblat cu ajutorul instrucțiunilor detaliate, complet, venind cu tot ceea ce este nevoie, adeziv, pensulă și restul uneltelor necesare.
Creează un loc confortabil decorând cafeneaua așa cum ți-ai dori, cu o masuța din lemn, scaune, aparate de cafea, căni de cafea, farfurii, flori și tot ce mai este nevoie pentru o atmosferă plăcută.
Luminile LED incluse aduc mai multă căldură și realism făcând mai plăcută atmosferă din interiorul cafenelei în serile târzii.
Acest kit de asamblare poate fi și un cadou foarte apreciat care aduce multe momente minunate în familie când este asamblat de părinți împreună cu copii.

Mașină safari 4×4 – puzzle 3D – kit de asamblare, Wood Trick

114,00 lei TVA inclus

Acest model de puzzle 3D va reuși cu siguranță să aducă familia împreună în mica aventură a asamblării acestui model, un pic diferită de aventura unui safari, dar poate fi un moment minunat să povestiți împreună în timp ce asamblați modelul o aventură mai apropiată de senzațiile unui adevărat safari pe care construirea unui model 4×4 al unui vehicul dedicat acestui tip de aventuri îl poate evoca!
Modelul de la Wood Trick este fabricat din placaj de lemn ecologic și se asamblează fără adezivi, evitând astfel expunerea la substanțe periculoase. Astfel acest model poate fi asamblat și de copii sub supravegherea părinților, de preferat. Prin construirea acestui model copii își vor dezvolta capacitatea de a planifica și de a construi precum un adevărat arhitect sau inginer.
Acest set este și un minunat cadou, iar după asamblare va fi o jucărie minunată!
NU este recomandat copiilor sub 3 ani, conține părți mici care pot fi înghițite.

VM-02, Motocicletă – puzzle 3D – kit de asamblare, Ugears

139,00 lei TVA inclus

Această motocicletă este un minunat model puzzle 3D care vă poartă cu gândul la plăcerea de a devora drumurile nesfârșite, sălbatice. Modelul este alimentat de un elastic puternic, care permite motorului să propulseze motocicleta până la 3 metri. Energia produsă de motor este transferată mecanismului de antrenare printr-o transmisie cu curea.
Roata largă din spate asigură stabilitate modelului și previne răsturnarea. Prin rotirea ghidonului, orientați motocicleta să meargă în direcția dorită pentru o distracție maximă.
Motocicleta este plină de detalii și este proiectată realist, ceea ce o face potrivită pentru orice casă sau birou.
Cu motocicleta VM-02 aveți garantate multe ore de distracție asamblând-o dar și după asamblare vă puteți bucura de câte o cursă rapidă și spectaculoasă oricând doriți!

ATV – puzzle 3D – kit de asamblare, Wood Trick

114,00 lei TVA inclus

ATV-ul de la Wood Trick este un model interesant pentru copii dar și pentru cei care vor să încerce asamblarea unui model puzzle 3D, deoarece este mai ușor de asamblat având numai 57 de piese care se asamblează fără adezivi. Urmând instrucțiunile ilustrate incluse modelul se asamblează ușor și destul de repede.
Acest model este foarte distractiv atât pentru copii cât și pentru adulți, putând fii de asemenea ideal pentru o activitate comună părinte-copil.
NU este recomandat copiilor sub 3 ani, conține piese mici care pot fi înghițite.

Modulul lunar – puzzle 3D solar – kit de asamblare, Robotime

149,00 lei TVA inclus

Jucăriile care funcționează cu alimentare solară sunt des întâlnite și foarte apreciate. Acest modul lunar este realizat din lemn și propulsat de un motor cu alimentare solară – ceea ce constituie un bun pretext pentru a îl învăța pe copil să fie conștient de necesitatea protejării mediului prin utilizarea surselor de energie regenerabile.
De asemenea cu ajutorul acestei jucării copilul poate călătorii imaginar pe lună învățând despre misiunile lunare unde aceste module au fost utilizate. Modulul este compus din 177 de piese din placaj ce se asamblează cu ușurință, oferind și plăcerea de a îl asambla, după care pot urma multe ore minunate de joacă!
NU este recomandat copiilor sub 3 ani, conține piese mici care pot fi înghițite

Pistol M1 – puzzle 3D – kit de asamblare, Wood Trick

74,00 lei TVA inclus

Acest model aduce distracție dublă pentru că după asamblare vă puteți bucura de senzația unei arme adevărate cu care puteți chiar să exersați tragerea la țintă! Asamblarea celor 50 de piese este ușurată de manualul ilustrat cu imagini amănunțite ce vă ghidează fiecare pas. Materialul din care este fabricat produsul este lemn natural, iar pentru asamblare nu sunt necesari adezivi, produsul fiind astfel ecologic și nepericulos.
Produsul este recomandat peste 14 ani.
NU este recomandat copiilor sub 3 ani, conține părți mici ce pot fi înghițite.

Biplan – puzzle 3D – kit de asamblare, Wooden City

139,00 lei TVA inclus

Visezi să devii pilot? Sau poate doar ești pasionat de aviație? Cu siguranță vei petrece un timp minunat asamblând acest model fabricat din placaj de mesteacăn!
Modelul este compus din 63 de piese și este ușor de asamblat. După finalizare vă puteți bucura de faptul că palele elicei se învârt acționate de un motor cu elastic, făcând astfel modelul mai interesant. Cu siguranță va fi plăcut să păstrați acest model undeva aproape, pe biroul dumneavoastră, astfel nu vă ve-ți uita visele, și cine știe, poate le transpuneți în realitate!

Dinozaur – puzzle 3D solar – kit de asambalare, Balvi

79,00 lei TVA inclus

Acest puzzle 3D este confecționat din placaj de lemn predecupat. Pentru asamblare sunt incluse instrucțiuni detaliate. Modelul reprezintă un dinozaur velociraptor, fiind astfel un instrument educațional, ajutând la învățarea unor detalii despre anatomia velociraptorului. Produsul asamblat este rotit cu ajutorul unui motoraș ce este alimentat de un panou fotovoltaic, motorul învârtindu-se când panoul este iluminat suficient. Asamblarea este ușurată de instrucțiunile detaliate incluse, devenind astfel distractivă. În cutie găsiți piesele necesare fabricate din placaj de lemn – predecupate, motorul care rotește modelul, panoul fotovoltaic ce alimentează motorul când este iluminat suficient, manualul cu instrucțiuni detaliate, o bucată de șmirghel.
NU este recomandat copiilor sub 3 ani, conține părți mici ce pot fi înghițite.

Florăria lui Emily DG145 – cu iluminare LED – kit de asamblare, Robotime

199,00 lei TVA inclus

Florile îi fac pe toți fericiți! Iar cele mai frumoase flori le putem găsi într-o florărie, nu-i așa? Florăria lui Emily este un astfel de loc unde sunt cele mai frumoase flori și cei mai fericiți oameni!
Și o căsuță de papuși are nevoie de o florărie, iar în acest caz ve-ți putea fii fericiți asamblând florăria lui Emily. Acest kit de asamblare conține tot ceea ce este necesar, adeziv, pensulă și alte unelte și accesori utile. Ve-ți umple florăria cu minunate flori colorate ce vor înveseli și îmbogății atmosfera.
Luminile LED incluse sunt elementul ce dă realism și căldură acestui model.
Acest produs este un cadou minunat ce oferă ocazia de a petrece un timp plăcut și instructiv în familie.