Afișez toate cele 3 rezultate

Agendă cu 1000 de pagini, Milimetrado

149,00 lei TVA inclus

O agendă pe care o poți avea cu tine oriunde călătorești, perfectă pentru un om ocupat care are nevoie să găsească repede și ușor toate notițele importante. Cele 1000 de pagini îți oferă posibilitatea să îți ții la îndemână toate notițele, nemaifiind astfel nevoit să cauți printr-un teanc de agende vechi. Hârtia din care sunt confecționate paginile agendei este subțire și rezistentă, similară cu cea utilizată la o biblie.
Agenda are un aspect elegant, coperțile acesteia fiind îmbrăcate în piele sintetică, iar marginile paginilor sunt aurite. Semnul de carte vă ajută să găsiți repede locul unde ați notat ceva important. Agenda vă permite și să creați un cuprins personalizat, un ajutor în plus pentru a găsi mai repede notițele importante.
Paginile agendei sunt numerotate iar unele includ texte ce te pot inspira în ceea ce faci.
Această agendă este de asemenea un cadou minunat, fiind prezentată într-o cutie elegantă, din carton.

Agendă 1.280 pagini – “My Bible”, Milimetrado

159,00 lei TVA inclus

O agendă deosebită ce are exact 1.280 de pagini goale, albe și un semn de carte de culoare neagră. Coperțile au o grosime de aproximativ 2,5mm și sunt îmbrăcate cu piele sintetică.
Hârtia este subțire și rezistentă, ușor transparentă, dar potrivită totuși pentru orice tip de pix sau creion. Ideea acestei agende este inspirată din conceptul unei Biblii, fiind fabricată dintr-o hârtie similară.
Această agendă are avantajul de a putea fi păstrată pentru mult timp, și astfel aveți toate notițele la îndemână nemaitrebuind să căutați printre zeci de agende mai vechi ceva important!

Agendă cu 500 de pagini, Milimetrado

149,00 lei TVA inclus

Această agendă va fi apreciată de oricine dorește să aibă la îndemână cât mai mult timp notițele prețioase. Cele 500 de pagini sunt fabricate dintr-o hârtie subțire și rezistentă, asemănătoare cu cea utilizată la biblie. Dimensiunile sale sunt optime, putând fi cu ușurință transportată într-o geantă, dar în același timp e și suficient de mare pentru notițe sau schițe ori desene.
Agenda are un aspect elegant, coperțile acesteia fiind îmbrăcate în piele sintetică, iar marginile paginilor sunt aurite. Semnul de carte vă ajută să găsiți repede locul unde ați notat ceva important. Agenda vă permite și să creați un cuprins personalizat, un ajutor în plus pentru a găsi mai repede notițele sau schițele importante.
Paginile agendei sunt numerotate iar unele includ texte ce te pot inspira în ceea ce faci.
Această agendă este de asemenea un cadou minunat, fiind prezentată într-o cutie elegantă, din carton.