Diverse accesorii, suporți, recipiente, obiecte de decor și alte produse ce sunt utile în orice baie, sau ajută la înfrumusețarea și modernizarea unei băi.

Afișez toate cele 2 rezultate

Dozator de săpun lichid cu spumare – 400ml, Balvi

179,00 lei TVA inclus

Dozatorul de săpun lichid cu spumare este dotat cu un senzor ce sesizează prezența mâinii și astfel eliberează cantitatea necesară de săpun. Funcționarea cu senzor a acestui produs îl face foarte ușor de utilizat și igienic. Capacitatea de 400 ml a rezervorului face utilizarea mai confortabilă. La reîncărcare se recomandă curățirea atentă a rezervorului deoarece resturile de săpun întărite pot bloca mecanismul dozatorului ducând la defectarea acestuia. Umplerea rezervorului se poate face cu ușurință, cu ajutorul pâlniei incluse. Pornirea și oprirea se realizează prin rotirea capului dozatorului. Pentru funcționare sunt necesare patru baterii tip AA, neincluse.

Racletă ”Guppy” cu ventuză, Balvi

29,00 lei TVA inclus

Racleta ”Guppy” este concepută cu un design ergonomic pentru a fi ușor de utilizat, mânerul antiderapant oferind o prindere fermă și astfel puteți curăța cu ușurință suprafețele din sticlă. Cu această racletă oglinda aburită nu mai ridică probleme, iar după utilizare ventuza inclusă cu racleta vă ajută să o depozitați ușor până la următoarea utilizare. Aspectul racletei este ușor de integrat fiind concepută special pentru a fi utilizată în baie. Produsul este confecționat din plastic ABS, un tip de plastic cu rezistență ridicată, iar părțile antiderapante, flexibile din TPR, un material ce îmbină calitățile cauciucului cu cele ale plasticului fiind flexibil și rezistent la abraziune.