Câteva cuvinte despre noi.

     KEOSmart a fost lansat la începutul anului 2019 cu scopul de a aduce pe piața din România produse de la brand-uri internaționale de calitate și cu un design practic sau chiar spectaculos. Ne concentrăm atât pe calitatea superioară a produselor cât și pe utilitatea lor practică, fie prin funcționalități utile sau prin designul unic care le recomandă ca cadouri perfecte sau decoruri inedite.
Înțelegem că un produs de calitate poate fi însă insuficient pentru cumpărătorii din zilele noastre dacă serviciile oferite împreună cu acesta nu sunt la același nivel, de aceea oferim servicii de calitate prin posibilitatea de a returna produsele în 30 de zile de la achiziție, în comparație cu perioada standard de 14 zile, și prin opțiunile de plată prin card sau ramburs la primirea coletului.
Pentru a ne asigura că clienții noștri au o experiență cât mai plăcută când cumpără de pe site-ul nostru, ne concentrăm pe reducerea timpilor de procesare a comenzilor cât mai mult posibil, astfel încât să poată beneficia de produsele comandate cât mai repede. De asemenea, am ales să colaborăm cu GLS, o companie de curierat recunoscută pentru calitatea serviciilor sale, pentru a ne asigura că coletele noastre ajung la clienții noștri în timp util. GLS reușește să livreze 99% din coletele noastre a doua zi, oferind astfel o opțiune de livrare rapidă și sigură pentru clienții noștri.