Câteva cuvinte despre noi.

     KEOSmart a apărut la începutul anului 2019, ca o materializare a ideii de a aduce în România produse de la brand-uri internaționale ce au un bun control al calității și care sunt focalizate pe ideea de a atrage cumpărătorii prin calitatea superioară și designul practic sau uneori chiar spectaculos al produselor lor.
În alegerea produselor ce le găsiți pe site-ul www.keosmart.ro pe lângă calitate luăm în considerare și aspectul practic al unui produs, care trebuie să-și găsească utilitatea fie prin funcționalitățile sale sau prin designul unic care îl poate recomanda ca un cadou perfect sau o decorațiune inedită.
Noi cei de la KEOSmart știm că un produs bun, deosebit, uneori este totuși insuficient pentru cumpărătorul din ziua de azi dacă serviciile ce vin împreună cu acest produs nu sunt la același nivel.
De aceea pentru o satisfacție completă oferim cumpărătorului nostru servicii de calitate în siguranță prin posibilitatea returnării produselor în 30 de zile de la achiziție fata de standardul 14 zile și posibilitatea de a plătii prin card sau ramburs, la primirea coletului.
Pentru ca experiența cumpărăturilor pe site-ul nostru să fie cât mai plăcută acordăm o atenție deosebită timpilor de procesare a comenzilor, timpi pe care cautăm să-i avem cât mai scurți astfel încât clientul nostru să se bucure cât mai repede de produsul comandat, motiv pentru care livrăm prin Fan Courier, companie de curierat recunoscută pentru calitatea serviciilor sale.