Detalii despre livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor se face prin GLS:

Taxa transport = 20 lei, TVA inclus se aplică pentru comenzile a căror valoare totală este de până la 100 lei.

Taxa transport = 17 lei, TVA inclus se aplică pentru comenzile a căror valoare totală este cuprinsă intre 100 – 500 lei.

Taxa transport = 0 lei, TVA inclus se aplică pentru comenzile a căror valoare totală este peste 500 lei.

Comenzile sunt procesate și expediate de către compania noastră în zilele lucrătoare (de Luni până Vineri), acestea urmând a fi livrate de către curier tot în zilele lucrătoare ale săptămânii.

Când achitați cu cardul primiți un discount în valoare fixă de 10 lei.
Discountul nu se cumulează cu alte promoții sau reduceri.

Nu exista alte taxe ascunse.

Costul transportului acoperă o deplasare la destinația specificată de Dvs. fără a se putea preciza exact ora și data la care se face livrarea și două apeluri telefonice la numărul de telefon specificat de Dvs. în cazul în care la destinație nu este găsit nimeni.

Vă rugăm să acordați o atenție deosebită completării adresei deoarece comenzile cu adresă greșită sau incompletă nu vor fi expediate.

Termenele de livrare variază între 1 și 7 zile lucrătoare și pot fi afectate de condițiile meteorologice și sărbătorile legale, dar în mod normal comenzile efectuate până la ora 13:00 sunt expediate în ziua în care sunt efectuate, dumneavoastră urmând a primi produsul a doua zi. Comenzile efectuate după ora 13:00 sunt expediate a doua zi, dumneavoastră urmând să primiți comanda în ziua următoare.

Informații suplimentare despre compania GLS puteți găsi în pagina de internet a companiei la adresa: https://gls-group.eu