Afișez 1 - 12 din 184 de rezultate

Set sticlă-decantor glob și 2 pahare, MikaMax

204,00 lei TVA inclus

Un produs ce are un aspect de lux datorită suportului din lemn și a gravurilor pe sticlă executate manual, potrivit pentru a înfrumuseța barul din locuința dumneavoastră.
Sticla este montată pe un suport ce îi permite să se rotească pentru a putea observa cu ușurință harta gravată, dar și corabia din sticlă situată în interior. Sticla arată excelent când este umplută, dar și când este goală. Această sticlă nu este un bibelou, ea poate fi utilizată ca o sticlă obișnuită putând fi umplută cu până la 850 ml din băutura preferată. Dopul cu care vine va ține sticla etanșă păstrând astfel mai bine băutura din interior.
Designul său deosebit cu siguranță că va atrage privirile și admirația musafirilor pe care îi veți servi din această sticlă-decantor. Paharele întregesc setul fiind gravate cu aceeași hartă a pământului ca și sticla-decantor.
Pâlnia fabricată din inox ce este inclusă în set ajută la umplerea cu ușurință a decantorului. Cuburile pentru răcirea băuturilor sunt indispensabile pentru a obține o temperatură optimă a băuturii fără diluarea ei cum se întâmplă când sunt utilizate cuburi de gheață.

Set sticlă-decantor glob deluxe cu două pahare și tăviță, MikaMax

274,00 lei TVA inclus

Acest set deluxe este o operă de artă artizanală, sticla fiind suflată manual, fiecare detaliu al corabiei din interiorul sticlei este de asemenea realizat manual. Gravurile exterioare ce reprezintă o hartă a lumii și decorează discret sticla și paharele completează această adevărată operă de artă. Suportul de lemn pentru sticlă și pahare întregește aspectul luxos al produsului oferind și funcționalitatea așteptată.
Acest set este complet funcțional sticla având o capacitate de 850ml, iar dopul cu garnitură de silicon asigură o închidere etanșă pentru păstrarea în bune condiții a băuturii din interiorul sticlei. Pentru o utilizare facilă în set mai este inclusă și o pâlnie din inox și un set de cuburi pentru răcirea băuturilor.
Aspectul acestui set deluxe va reuși cu siguranță să capteze privirile oricui, iar musafirii serviți cu o băutură din acest set vor fii cu siguranță impresionați de luxul și eleganța fiecărui element ce compune setul.

Set sticlă-decantor diamant deluxe cu două pahare și tăviță, MikaMax

294,00 lei TVA inclus

Setul sticlă-decantor diamant deluxe este o excelentă alegere pentru barul dvs. având un aspect deosebit și fiind în același timp foarte practic. Setul este format dintr-o sticla-decantor al cărei design este inspirat de frumusețea formelor unui diamant șlefuit cu măiestrie, are o capacitate de 850ml și două pahare cu aceeași inspirație a designului. Sticla și paharele sunt fabricate dintr-o sticlă foarte ușoară și rezistentă.
De asemenea setul are un aspect unitar, atât decantorul cât și paharele având aceeași inspirație pentru design, amintind de frumusețea unui diamant.
Setul conține și o tăviță din lemn ce este în același timp și un suport necesar pentru decantor căruia forma nu îi permite să fie așezat direct pe masă. Paharele sunt astfel concepute încât pot sta pe masă sau pe tăvița din set, umplute cu cantitatea recomandată de băutură. Set mai include și o pâlnie din inox, un set de cuburi pentru răcirea băuturilor și un cleștișor de inox pentru manipularea cuburilor în siguranță.
Acest set poate fi un cadou inedit și surprinzător, oricine îl va vedea își va dori unul pentru barul de acasă!

Distribuitor bomboane cu monede ”American Dream”, Balvi

119,00 lei TVA inclus

Acest distribuitor de bomboane este o replică foarte fidelă a unui distribuitor de bomboane ce putea fi găsit în America anilor 1920 și aduce în casa dumneavoastră un aer autentic de epocă putând fi așezat oriunde, în sufragerie, camera copilului, dormitor sau chiar într-un birou, fiind avantajat și de faptul că poate fi configurat să funcționeze fără monede. De asemenea când este utilizat cu monede poate fi un mijloc prin care vă puteți educa copilul să învețe să economisească, devenind astfel o pușculită cu recompense. Un alt avantaj este și faptul că, cu acest aparat nu veți mai avea bomboane prin toată casa, ele fiind stocate în acest distribuitor. Distribuitorul poate fi utilizat cu bomboane, gume rotunde sau alune rotunde cu un diametru de până la 16mm, iar monedele pot avea un diametru de maxim 24mm. Distribuitorul de bomboane prin aspectul său de epocă poate fi și o excelentă piesă de decor. Construcția din aluminiu turnat, mecanismul de monede metalic și globul de sticlă îl recomandă ca un produs de calitate mult mai durabil decât cele construite din plastic. De asemenea ambalajul de carton imprimat îl recomandă ca și cadou pentru un iubitor al produselor de epoca sau al dulciurilor.
Notă: nu include bomboane.

Undiță-stilou de pescuit cu accesorii, MikaMax

100,00 lei TVA inclus

Poate vrei să te apuci de pescuit, dar încă nu stii dacă îți va plăcea sau nu? Această undiță-stilou te poate ajuta să afli dacă pescuitul este pentru tine sau nu!
De asemenea este ideală dacă vrei o undiță mică, pe care să o poți avea la îndemână oricând ai nevoie de ea, pliată are numai 20cm, vine cu un fir de aproximativ 20 metri și cu toate accesoriile necesare – mulinetă, cârlige, plumbi, plutitor și lingură vopsită în culoare holografică.
Deci – fir întins!

Dispenser de scobitori Pick-a-boo!, Balvi

34,00 lei TVA inclus

Domnul Pick-a-boo este la dispoziția dumneavoastră, gata să vă înmâneze o scobitoare ori de câte ori aveți nevoie de una! Mișcând în sus și în jos carcasa exterioară, scobitorile apar în mod magic în mâinile personajului.
Acest produs reprezintă o alegere inspirată, cu siguranță va stârnii câteva zâmbete când va fi utilizat, este practic și igienic aducând și o notă de originalitate pe masa dumneavoastră prin designul său.
Materialul din care este fabricat – ABS este un plastic de bună calitate, rezistent și durabil.
Dispenserul de scobitori ajută și la o mai bună igienă deoarece cu ajutorul lui oricine poate lua o scobitoare fără să le atingă pe celelalte.
Poate fi reumplut foarte ușor, este suficient să ridicați capacul superior și să introduceți scobitorile acolo. Include un set de scobitori.

Sticlă-decantor diamant în suport lemn, MikaMax

179,00 lei TVA inclus

Surprinde-ți prietenii cu această sticlă-decantor unică! Această sticlă-decantor este superb lucrată, precum o operă de artă, fiind fabricată din sticlă de calitate cu o transparență deosebită și foarte ușoară ce are de asemenea și o bună rezistentă în același timp. Păstrează gustul autentic al băuturii cu ajutorul dopului ce asigură închiderea etanșă a sticlei. Suportul fabricat din lemn de stejar roșu de către meșteri tâmplari pricepuți păstrează sticla în siguranță și îmbunătățește aspectul ansamblului.
Turnarea unei băuturi din această sticlă cu siguranță va face ca băutura să pară mai plăcută la gust și distracția să fie mai bine apreciată!
Această sticlă este de asemenea și un excelent cadou!

Trandafir și vază, placate cu aur de 24k, United Entertainment

499,00 lei TVA inclus

Trandafirul și vaza, placate cu aur, este darul final pentru iubita sau iubitul tău! Un cadou minunat de ziua îndrăgostiților, zi de naștere sau ca un semn al dragostei tale.
Acest trandafir placat cu aur este un trandafir real scufundat în aur de 24 K, astfel încât să puteți păstra trandafirul pentru totdeauna, împreună cu vaza care este și ea placată cu aur.
Cutia luxoasă de catifea neagră cu ferestră și certificatul de autenticitate completează acest cadou și îl face mai prețios, ideal pentru un moment foarte special!

Glob cu levitație magnetică iluminat cu LED, United Entertainment

169,00 lei TVA inclus

Un minunat decor pentru un birou sau pentru o cameră ce duce cu gândul la un viitor în care multe alte obiecte ar putea levita, poate chiar și vehiculele!
Efectul spectaculos al levitației magnetice fascinează pe oricine și cu siguranță poate stimula un copil să dorească să știe mai multe despre fizică, știință, și de nu, și despre geografie.
Fiind iluminat cu LED-uri, este chiar mai spectaculos când în cameră este mai puțină lumină, culoarea neagră a globului accentuând continentele argintii.
De asemenea este un produs ce poate fi util pentru a-ți ajuta copilul să învețe despre continente, țări și alte locuri interesante.
Poate fi și un cadou ideal pentru cineva pasionat de știință sau geografie.

Trandafir placat cu aur de 24k, United Entertainment

399,00 lei TVA inclus

Trandafirul placat cu aur este cadoul suprem pentru persoana iubită din viața ta! Poate fi un cadou minunat de Ziua Îndrăgostiților, ziua ei/lui de naștere sau o reamintire a dragostei ce i-o porți.
Acest trandafir placat cu aur este un trandafir real scufundat în aur 24 K, astfel încât el vă dăinui pentru totdeauna ca și daragostea ce o purtați!
Cutia luxoasă de catifea neagră cu fereastră și certificatul de autenticitate, completează acest cadou și îl fac mai prețios, ideal pentru un moment unic cu totul special!

Raft de vin modular – set pentru 10 sticle, Balvi

59,00 lei TVA inclus

Raftul de vin modular este un raft practic, realizat din module ce pot fi îmbinate cu ușurință fără să necesite unelte. Modulele pot fi asamblate sub diferite forme în funcție de preferințe și spațiu.
Pot fi depozitate până la 10 sticle, dar dacă este necesar se pot asambla împreună mai multe seturi, crescând astfel capacitatea raftului.
Raftul este fabricat din polipropilenă, un material rezistent, flexibil și ușor – o combinație ideală atunci când doriți un raft care să susțină greutatea sticlelor, dar și să poată fi ușor de depozitat când nu mai este nevoie de el.
De asemenea un alt avantaj este faptul că pot fi utilizate câte module se dorește, dacă nu sunt necesare toate cele 10 module pot fi asamblat și mai puține, rezultând un raft mai mic.
Raftul poate fi oricând dezasamblat și depozitat cu aceeași ușurință cu care a fost asamblat, ocupând astfel foarte puțin spațiu.

Cărți de joc placate cu aur în cutie de lemn, MikaMax

95,00 lei TVA inclus

Cărțile sunt fabricate dintr-un material plastic de calitate și pot fi folosite pentru aproape orice joc de cărți. Acest set conține 54 de cărți compus din 52 obișnuite și doi jokeri. Cărțile au un aspect elegant, vin într-o cutie luxoasă din lemn lăcuit, unde pot fi și păstrate. Set-ul vine și cu un certificat de autenticitate care certifică faptul ca sunt placate cu aur de 24k.
Cărțile sunt perfecte pentru o seară frumoasă cu prietenii sau pot fi un cadou minunat pentru un iubitor al jocului de cărți!